Az árnyékkormány bábjaival kezdi meg a világ nukleáris zsarolását: geopolitikai sakkjátszma zajlik!

A geopolitikai szakértők szerint a világ nagyhatalmai, különösen az USA és a mögötte álló kazár maffia a világbiztonsággal játszadozik…

A világban zajló folyamatok, a folyamatos háborúra való hangolása a különféle országok társadalmának egyáltalán nem véletlen.

Ahogyan az sem véletlen, hogy ez egy olyan erős geopolitikai feszültséget szül majd, mely biztosan egy harmadik nagy világháborúba fog torkollni.

Ez csak idő kérdése, ahogyan az újabb nagy gazdasági válság is.

Ezt jól mutatta az elmúlt években a kazár maffia viselkedés,e és az, hogyan próbálták Irán és az USA között kirobbantani a nagy háborút, hogy az USA rátehesse az ország hatalmas olajtartaléka a kezét.

Míg egyfelől arról hallani, hogy a Pentagon és az MI6 forrásai szerint a Föld bolygó felszabadításáért folytatott küzdelem a csúcspontjához érkezik, ahogy a kazár maffia báb politikusait szisztematikusan levadásszák, megölik vagy letartóztatják, addig azt is hallani, hogy az adósság alapú pénzrendszer és az erre alapuló globális világrend kiterjesztése tovább folytatódik.

Az USA és a mögötte álló hatalmak ismét elővették az atomot, mint zsarolási potenciált, fegyvert más nemzetek ellen.

Érdekes módon Amerika volt a legnagyobb híve az atomfegyverek leszerelésének, miközben atomtöltetek lógtak ki még a zsebeikből is…

A Pentagon forrásai szerint Izraelt azért kényszerítették, hogy bezárja valamennyi nagykövetségét, “mert lehetnek ott nukleáris fegyverek, tömegpusztító fegyverek és terrorsejtek”.

Iránt is gyakran támadták az utóbbi időben azért, mert elkezdte az urán dúsítását…

A Pentagon forrásaink által közölt másik közel-keleti hír arról szól, hogy Trump 105 millió dolláros katonai segítséget tart vissza a libanoni hadseregtől, ami egy olyan lépés, amelynek eredményeként “Oroszország megerősítheti a Hezbollahot, és Libanont közelebbi viheti Oroszországhoz és Iránhoz”.

Zajlik már a geopolitikai átrendeződés, és annak a bizonyos káosznak az előkészítése, melyben miden nagyhatalom érdekelt.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.