A világbankárok felforgatják a világot: kiadták a kamatemelési kódeljárást?!

A Rothschildek és hozzájuk hasonlók még több pénzt akarnak, miközben  a világ egyre nagyobb része táncol az egzisztenciális nyomor szélén..

Vajon mi lehet a terve az egész világot pénzügyi és lassan más egyéb szinteken uraló elitnek? Vajon mikor fogják teljesen bekebelezni ezt a világot?

Rengeteg különféle elmélet látott arról napvilágot, hogyan fog tovább zajlani a világprivatizáció: mert jelenleg ez történik a színfalak mögött.

A nagyvállalatok még nagyobbakká nőttek, melyeket ők mozgatnak a vörös posztó mögül, miközben az egész tőzsdét is dróton rángatják.

Mega vállalatok jöttek létre, a mezőgazdaság például összesen 4 gigavállalatba van már tömörülve, mely idővel egyesülni fog a Monsantoban.

De a világbankok is egyfajta központosításban érdekeltek.

Így centralizálni és ellenőrizhetni lehetne a világ pénzmozgását.

Nem véletlen, hogy egyre több törvényjavaslat születik arra vonatkozóan, hogy felgyorsítsák a készpénzhasználat betiltását, vagy elnyomását.

A világ uzsorahiénái már pedzegetik egy ideje, hogy ideje lenne megemelni a kamatokat…

Lényegében kiadták a kamatemelési kódeljárást!

A világ nemzeteinek, különösen az eleve pénzügyi rabláncon lévőknek, mint amilyen Magyarország is, alaposan fel kell készülniük a várható válságra, a mesterségesen kirobbantott nyomorra, melyet ezek a gátlástalan pénzemberek indítanak majd el…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.