A teljes igazság a háborúkról: avagy minden az olajért történik – háború a fekete aranyért

Szeptember 11, Irak, Afganisztán, Líbia, Szaddam vagy épp Kadhafi… A vérző olaj stratégia, mellyel Amerika leuralta a világot és a Közel-Keletet.

A világon nem sokan tudják, hogyan is működnek a háborúk, hogyan működtek mindig is a második világháború után, de már jóval előtte is.

Erőforrásokért gyilkolják egymást az emberek, a különféle nemzetek.

Hatalma harcok zajlanak, hogy egy adósság alapú pénzrendszer elterjesztése mehessen végbe a Földön, közel 100%-os lefedettséggel.

Az elmúlt évtizedekben az USA ennek a rendszernek volt a fő szószólója és kiterjesztője.

Kikiáltották a terrorista szót, a bűvös jelzőt, mellyel minden olyan ország lakosságát meg lehetett bélyegezni, akik nem kívántak ennek az adósság alapú pénzrendszernek behódolni.

A háborúk célja az eszközszerzés, más nemzetek gazdaságának leromolása, majd infrastruktúrájának “túszul ejtése” volt mindig is.

Az USA nem véletlenül gyalulta le a Közel-Kelet országait szisztematikusan, sorról-sorra, egymás ellen kijátszva őket.

Egykori fő szövetségeseiket pedig palira véve hátba döfték, lásd Kadhafi, vagy Saddam Hussein, de sokan nem tudják, hogy Az 1970-es évek végén Osama Bin Laden segítette az amerikai csapatokat a közel-keleti régiókban…

Persze mikor már nem volt rá szükség, akkor az USA “húzott” egy szeptember 11-ét, és a mártír szerepet eljátszva lerohanhatta a Közel-Keletet, és kiszipolyozhatta annak gazdag olajmezőit.

Minden az olajról szól, és a közel-keleti régió állandó nyomorban és káoszba tartásáról…

Így megy ez időtlen idők óta, ezért forrong a kelet  ezen régiója állandó puskaporos hordóként, és Amerika ezért tette be a lábát, és ezért nem tágít onnan semmi pénzért sem.

Amíg egy csepp olaj is van a Földben…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.