A szekszárdi gyerekgyilkos a nyelvét nyújtogatta miközben a bíróságra vitték: hogy lehet ennyire embertelen valaki?!

Az eset az egész országot sokkolta, ahogyan az is, ahogy szinte “állat” módjára viselkedik a letartóztatása óta a gyilkos….

A kislányt március 8-án kezdték keresni, miután nyoma veszett. Végül egy patakban találták meg a meztelen holttestét, kiderült, hogy halálra verték egy vascsővel.

A gyermek megölésével a kislány egyik, tizenkilenc éves unokatestvérét gyanúsítják a zsaruk, a fiatal férfi részleges beismerő vallomást tett.

A Bors azt írja, a gyilkossággal gyanúsított K. Dánielen az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalás előtt nem mutatott megbánást, sőt a nyelvét nyújtogatta a fotósokra, hergelve azt a bíróság előtt összegyűlt kisebb tömeget.

Az áldozat és a gyanúsított édesapja testvérek; a két család március 2. óta lakik egy közös udvarral rendelkező, Patak utcai házban.

A gyanúsított családja szívességből járult hozzá a kislány családjának lakáshasználatához.

A férfi egyelőre nem tisztázott indokkal elhívta magával a kislányt, és az utca mögött folyó patak mentén lévő töltésen haladt vele.

Ezután egy nagyobb tárggyal bántalmazta, legalább hat ütést mért a kislány fejére. Amikor értesült a holttest megtalálásáról, a gyanúsított öngyilkosságot kísérelt meg. (Itt az ügyészség hivatalos álláspontja)

Reméljük a sitten is így öltögeti majd a nyelvét…

Kiderült, hogy gyanúsítottnak pszichés állapota miatt a bíróság 2017 őszén elrendelte a cselekvőképességet részleges korlátozó gondnokságát, gondnoka egyik szülője volt.

A férfival szemben korábban folyt és jelenleg is folyamatban van eljárás vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Az ügyészség közleménye szerint a bűncselekmény 10 és 20 év közötti szabadságvesztéssel sújtható, életfogytiglani büntetés azonban nem szabható ki, mivel az gyanúsított még nem töltötte be a 20. életévét.

Forrás: Blikk

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.