A Rothschildek és a bankárelit már tervezi a világ pénzügyi újraindítását

Jön a brutális kamatemelés, a kazár maffia válság és háború “csinálása”, a világkosz már 2019-ban kirobbanhat.

Már zajlik a világunk újrafelosztásának végső előkészítése.

Ez nyilvánvaló kell hogy legyen azokból a jelekből, amiket látunk, és ha hajlandóak vagyunk, és tudunk is a dolgok mögé látni, akkor észre fogjuk venni, hogy ez az egész bábszínház már legalább 5-10 éve zajlik.

Most azonban alaposan felgyorsultak az események…

Egy egész sor magas rangú vezető most már nyilvánosan is egy pénzügyi újraindításra szólít fel.

Közöttük szerepel az EKB vezetője Christine Lagarde, Vlagyimir Putyin orosz elnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, a Rothschild tulajdonban lévő Economist és mások.

Mindannyian felszólítottak arra, hogy az amerikai dollárt cseréljék egy új nemzetközi valutára.

Egy ilyen valuta definíció szerint ki fog kerülni a cionista ellenőrzés alól, mivel a világgazdaság és a cionista ellenőrzés alatt álló amerikai kormány érdekei ütköznek egymással.

“A kereskedelmi háború a globális valuta újraindítás előfutára,” – erősítik meg a Pentagon forrásai.

Donald Trump amerikai elnök felszólította a JPMorgan Chase Bank, a Bank of America, a Citigroup és mások vezérigazgatóit, hogy támogassák a kereskedelmi háborúval kapcsolatos álláspontját, mondják a források

– írja az ÚjVilágtudat.

A pénzügyi világ nagy mozgolódásban van.

Egyes Európai vezető politikusokhoz közeli bankok – értsd úgy, hogy ezek a bankok nagyban hozzájárultak egyes kulcsemberek pénzeléséhez – a csőd szélére jutottak.

A Merkelt támogató és mögötte álló Deutsche Bank belső összeomlás előtt van.

Emellett a más piaci szereplők is érzik az átrendeződést.

hamarosan megszülethet az a bizonyos pénzügyi káosz, mely alapvetően söpörheti el a jelenleg, közel 250 éve uralkodó gazdasági és pénzügyi rendszert.

A kanadai hitelkártya-adósság JPMorgan Chase általi törlése, a Deutsche Bank összeomlása, a General Electric csalások, a jüan leértékelődése és az aranyfedezetű dollár mind részét képezik az új rendszerrel kapcsolatos alkudozásnak, a források szerint.

A pénzügyi újraindítás mögött állók a kazár maffiát is felhasználják arra, hogy a pénzügyi válság mellett háborúk is kirobbanjanak.

A háború leple alatt ugyanis a káoszcsinálóknak sokkal könnyebb lesz “helyezkedniük” a megfelelő pozíciókba és székekbe, miközben a világ önmagával harcol…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.