A nagyhatalmak már mozgósították a seregeiket: egyetlen parancsot kell kiadni a harmadik világháborúhoz

Trump, Irán és az oroszok politikai játszmája egy halálos keringővé változtatja a geopolitikát, amihez hamarosan még Észak-Korea fenyegetése is csatlakozhat.

Halálos elegy robbanthatja ki a nagy háborút,

Amerika a Közel-Keleten való rabló-hadjárata nem maradhat következmények nélkül.

A nyugati világ olyan mértékben zsigerelte ki és pusztította el a keleti régiókat, a harmadik világ országait, hogy annak ára lesz.

Ezt az árat pedig hamarosan mind az USA, mint pedig az ehhez hallgatólagossággal asszisztáló Európa is megfizeti.

Soha nem volt még ennyi lobbanékony a világ helyzete, vagyis a legtöbb geopolitikai szakember egyetért abban, hogy a harmadik világháború előszobájában toporognak a világ országai.

Mindenki gőzerővel fegyverkezik, ahogy csak nem szégyelli.

Eközben Trump generálja a káoszt. Putyin és az oroszok szintén nem véletlenül fejlesztik évek óta brutális ütemben a hadsereget.

És az sem véletlen, hogy az oroszok több végítélet fegyverrel is rendelkeznek, melyekkel komplett kontinensekre mérhetnének halálos csapásokat.

Bár mindkét félnek, Trumpnak és Putyinnak is az volt korábban az érdeke, a közel-keleti régió gazdaságilag és politikailag instabil maradjon, Putyin rájött, hogyan húzhatna mégis hasznot egy tartó békés, és virágzó Közel-Keletből.

Ez pedig nagyon nincs rendben, ár legalábbis az, amerre mennek a folyamatok.

Afrika felé kacsintgat, a Közel-Keleten pedig próbál egyfajta egyensúlyi állapotot teremteni szép lassan bizonyos erők és szálak mozgatásával.

Amerika ki akarja az őt uraló Egyvilágrend – vagy más néven Új Világrend – hatalmát terjeszteni nem csak Európára, de idővel a Közel-Keletre.

Nyilvánvaló az érdekütközés, és ez már nem tartható fenn.

Szót kell még ejteni Iránról, aki az USA az atomalkuból való egyoldalú kilépését követően elszabadult mind politikai, mind geopolitikai téren.

Úgy viselkedik, mint egy elszabadult ágyúgolyó, mely porrá zúzhatja a viszonylagos nyugalmat a maradék keleti területeken is.

Vajon ki és miért engedte valójában szabadra ezt az ágyút…?

Észak-Korea pedig a határán van annak, hogy újra fenyegetést jelentsen a világ számára. Újra elkezdtek rakétákkal kísérletezni, ezzel egyoldalúan felrúgták a békét Amerikával is.

Trump tárgyalásai kudarcba fulladtak, fű alatt ezt mindkét fél tudja.

Bár a nagy nyilvánosság még nem látja ezeket a felszín alatt meghúzódó háborús frontvonalakat, nyilvánvaló, hogy elkezdtek mélyülni.

A haderők pedig felsorakoznak…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.