A legszókimondóbb feltáró beszélgetés Magyarország kirablóiról!

30 ezer milliárd dollárt loptak el!

Az utóbbi idők egyik legszókimondóbb adása ment le a főáramú médiában. Mindenkinek érdemes megnézni, mert eddig csak Drábik Jánostól hallhattuk ezen információk nyílt kimondását, ő pedig sajnos mint tudjuk nem kaphat belépést a médiába. Óriási jelentősége van!

Rengeteg igazság hangzik el a lenti beszélgetésben….

Mentsétek el az adást, mert nem biztos, hogy örökké fent marad….

Azért emeljük ki, mert száz más dolog mellett:

beszélnek a privatizációról, Magyarország rendszerváltás utáni kirablásáról,
– a másik oldal ámokfutásáról,
– az uniós pénzekről és a Tax Justice Network kimutatásáról, amit rendre elfelejtenek azok, akik az uniós pénzeket dicsőítik és hogy mennyire jó az EU-s pénzek áradata

30 év alatt 30 ezer milliárd dollárt vittek ki Magyarországról a globális pénztőke és szervezett magánhatalom műveletei során! Ez 100 ezer milliárd forint (Magyarország 3 évi teljes GDP-je)

A jegybankot érintő és a rendszerváltást követő elképesztő 1996-os fejezetről csak annyit, hogy az a legsötétebb időszak, ami privatizáció után és egyáltalán kifosztásban történt az országban, de erről NEM LEHET beszélni.

Ugyanis ez ma is rengeteg érdekcsoport tyúkszemét jelentheti.

Ennél már csak az volt nagyobb átverése az országnak, ahogyan Magyarországot adósságcsapdába kényszerítették a rendszerváltás előtt.

1 milliárd dollár hitelt vetettek fel a magyar állammal 1973-1989 között (ennek egy része be sem jött, mert eleve korábbi adósságtörlesztésbe ment)!

Visszafizettünk rá 11 milliárd dollár kamatot!

Mindezen törlesztés után maradt még 22 milliárd dollár további visszafizetendő kölcsön a kezdeti 1 milliárd dollárból….

Hacsak a rendszerváltozás óta eltelt 30 évet nézzük, az ország eszméletlen kirablását és megnyomorítását éltük meg! Úgy, hogy a valódi felelősök mindig megúszták és az emberek erről mit sem tudnak!

Egyszerűen kijátszották a nemzeti vagyont fillérekért külföldi magánérdekeltségeknek a privatizáció alatt a mindenkori politikusok.

A bűnözők szabadon élvezhetik egy egész ország megkárosításával szerzett vagyonukat.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.