A Kárpát-medence mint az emberiség őshazája? Mert nem véletlen vagyunk a MAG népe..

A magyarság eredetét boncolgató elméletek között számos olyan akad, amely nemcsak meglepő, de minden más feltételezésnek is ellentmond.

Mint például az a nézet, mely szerint őseink nem elfoglalták a Kárpát-medencét, hanem kezdettől fogva, mindenkit megelőzve itt laktak, itt fejlődtek néppé.

Számtalan nyelvi, néprajzi és embertani adat utal ugyanis arra, hogy a magyarság a Kárpát-medence legrégibb őslakossága, és hogy mintegy 10-15 ezer évvel ezelőtt, már az árja népek kialakulása előtt, a kő-,réz- és bronzkorban is itt élt, mert itt keletkezett.

A Kárpát-medence a világ és a Föld történetét nézve mindig is egy olyan ideális hely volt, ahol lényegében bármilyen kataklizmát át lehetőleg vészelni.

Ez azt jelenti, hogy még a jégkorszakok alkalmával is menedéket nyújtott az emberiségnek.

Ez pedig felveti a lehetőségét, hogy egy egykor itt élő néptől eredhet minden, de legalábbis Európában.

Ennek ellenére vannak egyértelmű nyomok arra vonatkozóan is, hogy például az amerikai kontinensen is maradtak fenn bizonyítékok az ősmagyar nyelviségre.

Lásd Ecuador most is tőszavakban magyarul tudó törzsei…

A Kárpát-medence elméletileg egy olyan helyen van, ahol a geotermikus folyamatok a jégkorszak idején is felmelegítették a területet.

Lehetett rajta földet művelni, termelni, és túlélni, így a jégkorszak utáni emberiség megmaradt “zöme” ide menekülhetett, majd itt vészelhette át a szűkös évezredeket, mire a jég visszaszorult északabbra.

Ez az úgynevezett őskirajzás elmélete.

Nem azt állítja, hogy minden ember a magyarságtól ered, ahogyan minden nemzet, hanem azt, hogy egykor a magyar Kárpát-medence egyfajta menedék lehetett más világok civilizációinak.

Vagyis a MAG népének óriási sorsfeladata volt és lesz mindig is az utolsó láng őrzése.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.